DFLawyers
DFLawyers Directory

DIRECTORY DFL este un cerc deschis al avocatilor diferiti: intr-un spirit de conlucrare internationala, cu o perspectiva larga si o viziune generoasa, avocatii DFL pun la dispozitie resurse pentru ca toti colegii lor si ei insisi sa beneficieze de sprijin inteligent, pe multiple paliere.

In acest proiect international de anvergura se pot cuprinde toate specializarile si se poate desfasura tot talentul si profesionalismul unui corp de membri care functioneaza la unison. Clientii vor sti ca pot conta pe acest ”corp profesional” care pune in aplicare expertiza multiplicata a tuturor avocatilor diferiti.

DIRECTORY DFL este deschis tuturor celor care au parcurs Metoda DFL in ciclu complet. Ei vor fi recunoscuti de catre clienti si ceilalti avocati ca practicand aceasta profesie la standarde de expertiza si onoare diferite. Clientii care cauta un avocat diferit vor putea accesa descrierea si datele de contact, astfel incat relatia avocat-client sa poata debuta rapid, sub cele mai bune auspicii.