DFLawyers

Despre DFL

In ce consta

Nu este vorba doar despre noi . este vorba despre NOI, toti acei avocati care doresc sa faca diferenta , atat pentru sine cat si pentru clientii lor si in lume .

Avocatul DFL

DFL este acronimul lui Different Lawyers (avocatii diferiti) In comunicarea noastra, acronimul DFL se va regasi si langa cuvantul avocat, identificat cu sintagma "avocatul DFL".

Diferenta

“Diferit” , pentru ca este vorba despre acel avocat care doreste din toata inima sa faca diferenta,sa se diferentieze. Te-ai intrebat de ce unii au succes si altii nu ? Despre asta este vorba.

DiFerit - ferit de rau , de pierdere de timp, de pierderea sanatatii pana la pierderea de sine .

Cum faci diferenta?

Doar intentia de a face diferenta, te face sa ramai pe aceasta platforma , care delatfel reprezinta suportul pentru toti acei avocati, dar si studenti care urmeaza a intra in universul  acestei profesii . 

Chiar daca esti la inceputul carierei , la mijlocul carierei , sau un gand pe care nu sti cum sa -l gestionezi te bate intra-acolo unde ai vrea sa te lasi de aceasta profesie, aici gasesti tot suportul pentru a alege ce este mai bine pentru tine si  pentru a invata cum sa faci diferenta.

Ce este DFL?

DFL este o platforma de dezvoltare personala si profesionala care integreaza toate aspectele relevante din psihologie, comunicare, management / marketing si leadership .

Metoda prin care puteti deveni – DFL– cursurile si materialele structurate de suport sunt accesibile online in totalitate.

Citeste tot

In zilele noastre, aproape oricarui avocat i se cere sa cunoasca vreo 7 domenii: comunicare, marketing, limbi straine, PR, elemente de business, de psihologie, cunostinte de IT etc.

Sigur, foarte putini avocati pot sa profeseze in atatea arii de activitate… Totusi, facem sinteze dupa ureche si ne straduim. Insa rigoarea unei profesii adevarate e departe de ceea ce vedem in jur de cele mai multe ori.

Profesia de avocat

Profesia de avocat este investita cu cele mai profunde atributii: echilibrul lumii depinde de felul in care se imparte dreptatea. Cine a fost vreodata martorul unei societati in haos stie asta… Un avocat trebuie sa dea dovada de capacitate intelectuala, trebuie sa fie inspirat, calm, cultivat, atent, plin de tact, puternic, fin discret, concentrat… Daca resuseste, clientul sau e multumit. Un client multumit e garantia unui business solid. Si tot asa…

DFL este o abordare holistica, cu rezultate excelente dezvoltata cu toata capacitatea – minte si inima – pentru a imbunatati calitatea vietii avocatilor si clientilor lor. Se sprijina pe 4 piloni, iar asimilarea fiecarui stadiu si participarea la cat mai multe actiuni garanteaza schimbarea in bine si diferentierea atat de dorita a avocatilor. Un avocat diferit face literalmente diferenta dintre o lume agresiva si o viata de uzura si starea de gratie de care avem cu totii nevoie.